zaterdag 12 januari 2013

Sporten op de Wii

Helpt sporten op die Wii nou echt? We hebben er allemaal waarschijnlijk wel een keer aan gedacht, sporten op de wii. Zou dit nou echt werken? Je hebt allerlei spellen waarmee beweert wordt af te vallen. 



Het bekendste spel is denk ik wel het Wii fit spel. Het spel waarbij je het balans bord nodig hebt om te kunnen spelen. Nintendo beweert dat het je helpt bij je balans en je houding. Het spel bevat meer dat 40 spellen met o.a. Joga en spiertraining. Ook kan je hier je vorderingen bijhouden. Voor het bestellen van dit spel, klik hier.

Er is ook een aanvullend spel van te verkrijgen, genaamd Wii fit plus. Bij dit spel kan je je verbrandde calorieën bijhouden. Deze heeft nieuwe manieren om aan je lichaam te werken. Er zitten 15 nieuwe spellen in van een sneeuwballen gevecht tot een potje golf. Voor het bestellen van dit spel, klik hier.

Ook bestaat er een spel van de super populaire sport Zumba. Met Zumba kun je met behulp van deze controller de unieke fitnessrage bestaande uit Latin en Urban-dansmoves in je eigen huiskamer leren. Dit spel bevat 30 Zumba-routines. Naar dit spel ben ik erg benieuwd. Voor het bestellen van dit spel, klik hier.



Ik denk niet dat je moet verwachten dat de Wii een wondermiddel is. Het allerbeste is natuurlijk alsnog gewoon naar de sportschool. Alleen ik denk dat als je het echt consequent doet, het best een goede ondersteuning is en een leuke manier van bewegen. De kilo's zullen er niet afvliegen, maar het is een leuke manier om toch te bewegen.

Ook is het leuker om met bijvoorbeeld het hele gezin te doen! 


Maar onthoud wel, het is geen vervanging van sporten, maar een goede en vooral leuke ondersteuning.


Heb jij ervaring met sporten op de Wii en heeft het geholpen?