zondag 13 januari 2013

Calorie-arme producten

Calorie-arme producten Al je let op de hoeveelheid calorieën die je binnenkrijgt bij bijvoorbeeld een calorie-arm dieet, dan is het fijn om te weten hoeveel overal in zit en wat je met een gerust hart kan eten. Hieronder een aantal lekkere dingen die je gerust kan nemen.





  • Rijstwafels
Rijstwafels zijn lekker en gezond. Dit is lekker als een tussendoortje, vooral omdat er maar 25 kcal per stuk inzitten. (dit is wel de variant zonder chocolade erop etc.) Wil je toch iets met een smaakje, neem dan eentje van Snack a Jacks. Deze heb je in de smaken: Cheese, Barbecue, Caramel. De Cheese en Barbecue bevatten maar 35 kcal en de Caramel iets meer daar in tegen, 51 kcal. 


  • Slankie Smeerkaas
Wil je iets lekkers op je brood, neem dan Slankie smeerkaas. Hier heb je verschillende smaken in dus alle keuze wat je lekker vind. En het is nog gezond ook. In 100 gram zitten maar 136 kcal. Op je brood gebruik je ongeveer 15 gram, dus per boterham zit er zo'n 20 kcal in. (zonder boterham meegerekend natuurlijk)


  • Optimel drink
Wat ik zelf erg lekker vind is Optimel drink. Deze heb je ook in verschillende smaken. Zelf vind ik de Aardbei-Kers het lekkerst. Deze drink heeft ook nog is 0% vet. En per glas zit er 82,5 kcal in. Ook vult dit ook best erg.


Wat ook lekker is, zijn die Slimpie producten. Deze zijn nieuw op de markt en bestaan uit: Limonade, spekkies, lollies en snoepjes. 
In al deze lekkernijen zitten geen suikers en zijn ook laag in calorieën.











Goede voornemens volhouden, zo lukt het zeker!